Σελίδες

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου) : Πώς να τους κερδίσετε;

ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ 

Όταν έρχεται η ώρα να ερωτευτεί ένας Δίδυμος είναι πάντα σε κίνηση! Δεν ανέχεται τα προγράμματα και τη ρουτίνα σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής του. Είναι ήρεμος και καλός ομιλητής και μπορεί συνήθως να γοητεύσει οποιοδήποτε θηλυκό τον ενδιαφέρει μέσω της επικοινωνίας και μόνο. Η νεανική φύση του είναι εξαιρετικά ελκυστική στις περισσότερες γυναίκες. 

Η προσέγγιση της αγάπης, της διασκέδασής ,της ζωή, του πάθους του για την ψυχαγωγία και η σταθερή αναζήτησή νέων εμπειριών συμβάλλουν σημαντικά στη γοητεία τους. Έχουν μια μεγάλη περιέργεια για τις γυναίκες και θα ακολουθήσουν κάποια που τους ενδιαφέρει μέχρι να την κερδίσουν. Από την άλλη κουράζονται εύκολα και αναζητήσουν νέα ενδιαφέροντα.


Κερδίστε τον άντρα Δίδυμο

Οι άντρες Δίδυμοι θέλουν να είναι ελεύθεροι και σιχαίνονται την οποιαδήποτε ρουτίνα ή την στασιμότητα. Η γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά τους είναι αυτοί που θα κατανοήσει αυτές τις ανάγκες τους ενώ παράλληλα θα διατηρήσει το σεξουαλικό τους ενδιαφέρον στο αποκορύφωμα. Λατρεύουν τις έξυπνες και εφευρετικές γυναίκες!



ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ 

Είστε μια απόλαυση : πνευματώδης, γοητευτική και προκλητική. Είστε φιλική και σας είναι εύκολο να πλησιάσετε τους άντρες. Δύσκολα είστε πρόθυμες για μια μακροπρόθεσμη σχέση. Η ερωτική σας συμπεριφορά είναι πολύπλοκη. Μπορείτε να αλλάξετε συμπεριφορά απότομα και η εμπαθής πλευρά σας μπορεί να σας μετατρέψει απότομα σε απόμακρο άτομο. Απαιτείτε τη διανοητική συμβατότητα προκειμένου να ανοιχτείτε και είναι απίθανο να αφήσετε κάποιον να χορέψει με το σώμα σας εάν δεν μπορέσει πρώτα να χορέψει με το μυαλό σας. Προσπαθείτε πάντα να βελτιώνετε τα πράγματα, ακόμη και τον εραστής σας. Η αλλαγή είναι ένα μεγάλο μέρος του σχεδίου ζωής σας. Έχετε ανάγκη για συναισθηματική ευημερία.


Κερδίστε τη γυναίκα Δίδυμο 

Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι αθλητικές , έξυπνες , δυναμικές και πολύ ευχάριστες! Λατρεύουν όλες τις καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Ο ιδανικός άντρας γι αυτές είναι ο άντρας που θα εκτιμήσει την ανάγκη τους για ελευθερία και που θα τις ακολουθήσει σε όλα τα παράτολμα βήματα τους. Εάν την περιορίσετε , θα φύγει!



ΔΙΔΥΜΟΣ & ΚΡΙΟΣ: Υπάρχει μια τάση εξαναγκασμού σε αυτή την σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ & ΤΑΥΡΟΣ: Κακή σχέση για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΣ & ΔΙΔΥΜΟΣ: Δύσκολη σχέση εκτός αν συναντηθείτε σε μεγάλη ηλικία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε διαφορετικά ενδιαφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΣ & ΛΕΩΝ: Εσείς οι δύο αλληλοσυμπληρώνεστε!

ΔΙΔΥΜΟΣ & ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θεωρείται ιδανική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΣ & ΖΥΓΟΣ: Μαγνητική ένωση με μικρή διάρκεια.

ΔΙΔΥΜΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ζηλότυπες τάσεις του Σκορπιού δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ & ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπληκτική σχέση, εάν τα καταφέρετε να βρείτε το χρόνο ο ένας για τον άλλον .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε διαφορετικές προτεραιότητες στην αγάπη και στη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ & ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η έξοχη συμμαχία.

ΔΙΔΥΜΟΣ & ΙΧΘΥΣ: Η αβεβαιότητα καταστρέφει αυτήν την σχέση. 





Πείτε μου την γνώμη σας Διδυμάκα αλλά και οι άλλοι! Όσον αφορά εμένα, απλά λατρεύω το ζώδιο μου!


Πηγή : http://sxeseis.gr/ks_viewthread.php?tid=8041

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου