Σελίδες

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου) : Με ποια ζώδια ταιριάζουν


Με μία ματιά
Απόλυτη συμβατότητα με:Ζυγό, Υδροχόο, Δίδυμοι
Καλή σχέση με :Καρκίνο, Λέοντα, Κριό, Ταύρο
50% ναι, 50% όχι με:Σκορπιός, Αιγόκερως
Aμφιβολίες για επιτυχία με:Παρθένος, Τοξότη, Ιχθείς

Η ερωτική ζωή των Διδύμων
Για του Διδύμους ο έρωτας είναι το απόλυτο μυστήριο. Είναι ανυπόμονοι είναι σε συνεχή κίνηση. Προβληματίζονται συνεχώς για την ποιότητα της σχέσης τους, αναρωτιούνται αν αξίζει ή όχι, παραμένοντας γενικά ανικανοποίητοι από τις σχέσεις. Όντας άριστοι ομιλητές και επικοινωνιακοί, ξέρουν να γοητεύουν. Αγαπούν την ελευθερία τους ενώ παράλληλα μισούν τη ρουτίνα.

Είναι φιλικοί και πνευματώδεις και δεν είναι δύσκολο γι αυτούς να πλησιάσουν τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Εφευρετικοί, έξυπνοι και διασκεδαστικοί, αναζητούν μεταξύ πολλών τον κατάλληλο σύντροφο και όταν βρουν κάποιον τόσο έξυπνο όσο αυτοί, τότε θα απολαύσουν τη σχέση και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσει κάποιος κοντά του ένα Δίδυμο είναι με το να τον κρατά σε διανοητική εγρήγορση και να μην περιορίζει την ελευθερία του που πολλές φορές εκφράζεται με τάσεις φυγής και ταξίδια. Μία σχέση με ένα Δίδυμο, περιλαμβάνει πολλά πράγματα. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν είναι βαρετή. 

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Δίδυμοι με Κριό : Η ένωση μπορεί να λειτουργήσει θαυμάσια αν υπάρξει κατανόηση και προσπάθεια από τα δύο μέρη. Ο Κριός χρειάζεται να κατευνάσει την υπερβολική του ενεργητικότητα που καταπονεί τους Διδύμους οι οποίοι σέβονται το δυνατό μυαλό περισσότερο από το πάθος και την ενεργητικότητα

Δίδυμοι με Ταύρο: Οι Δίδυμοι θα δυσκολευτούν με τους Ταύρους εξαιτίας της ανυπομονησίας τους. Ενώ οι Ταύροι ενδιαφέρονται για τα υλικά πράγματα, οι Δίδυμοι έχουν περισσότερο πνευματικές αναζητήσεις. Η έντονη σεξουαλική διάθεση των Ταύρων μπορεί να εξουθενώσει τους Διδύμους.

Δίδυμοι με Δίδυμους : Καλός συνδυασμός αρκεί και οι δύο να κατανοήσουν την αστάθεια και το ευμετάβλητο του χαρακτήρα τους. Η ροπή των Διδύμων προς την αλλαγή και την ποικιλία μπορεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον των δύο μερών μακροχρόνια, όμως το αν θα είναι ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι εξαρτάται από πολλούς άλλους παράγοντες.

Δίδυμοι με Καρκίνο : Στην ένωση αυτή η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Ο σπιτόγατος Καρκίνος θα δυσκολευτεί να τα φέρει βόλτα με τον εξωστρεφή Δίδυμο. Σίγουρα δεν θα του αρέσει η συνεχής τάση του Διδύμου για αλλαγή, αφού ο Καρκίνος λατρεύει τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τα καλά του σπιτιού. Η κακόκεφη διάθεση του Καρκίνου απωθεί τον Δίδυμο. Πιο ταιριαστός είναι ο συνδυασμός γυναίκας Διδύμου & άντρα Καρκίνου.

Δίδυμοι με Λέοντα: Ενώ ο Λέοντας αγαπάει με την καρδιά, οι Δίδυμοι αγαπούν με το μυαλό. Επιφανειακά υπάρχει μεγάλη έλξη μεταξύ των δύο αυτών ζωδίων. Και οι δύο αγαπούν τη κολακεία, την αίγλη και τη γοητεία, αλλά όταν τα πράγματα σοβαρέψουν σε μία σχέση, ο φλογερός Λέοντας θα συγκρουστεί με τον παράλογο Δίδυμο. Επιτυχία θα υπάρξει στη σχέση αν ο Λέοντας κατανοήσει ότι οι Δίδυμοι από τη φύση τους δεν γίνεται να είναι πάντα δίπλα τους και να τους δείχνουν τη προσοχή που θέλουν.

Δίδυμοι με Παρθένο: Ατυχής ένωση. Η τάση των Διδύμων προς την αλλαγή και την ποικιλία αντικρούεται σοβαρά με το ρεαλιστικό και προσγειωμένο Παρθένο. Κοινά στοιχεία και των δύο ζωδίων, όπως η αγάπη για την καθαριότητα, η ανάγκη να έχουν φίλους που έχουν πνευματικές και καλλιτεχνικές επιδιώξεις, μπορεί να ευνοήσουν μία σχέση μεταξύ ενός Παρθένου και ενός Διδύμου.

Δίδυμοι με Ζυγό: Πολύ καλή ένωση για μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση (γάμο). Τα δύο αυτά ζώδια έχουν πολλά κοινά και αρκετές διαφορές έτσι ώστε να κάνουν μαζί τον ιδανικό συνδυασμό.
Ο συνδυασμός εγκεφαλικών, πνευματικών στόχων (Δίδυμοι) και των καλλιτεχνικών ενδιαφερόντων (Ζυγός) είναι πολύ επιτυχημένος και ευνοϊκός για την επιτυχία μιας σχέσης.

Δίδυμοι με Σκορπιό : Το πρόβλημα σε μία τέτοια σχέση δημιουργείται από την ζήλια του Σκορπιού που συγκρούεται έντονα με την αγάπη των Διδύμων για ελευθερία δράσης. Επίσης μπορεί τα δύο ζώδια να ταιριάζουν εγκεφαλικά αλλά ο Δίδυμος είναι λίγος μπροστά στην σεξουαλικότητα και τον αισθησιασμό του Σκορπιού.

Δίδυμοι με Τοξότη: Αρκετά καλή η ένωση γιατί και τα δύο ζώδια είναι ειλικρινή, εξωστρεφή και αγαπούν την προσωπική τους ελευθερία. Αμφιβολίες για τη συνέχιση της σχέσης μεταξύ τους προκύπτουν από την ασυνέπεια που τους διακρίνει και είναι κοινό στοιχείο για τα δύο ζώδια και αρχή πολλών κακών. Επίσης δύσκολα θα καταφέρουν να βρουν χρόνο ο ένας για τον άλλον.

Δίδυμοι με Αιγόκερο : Η ένωση θα βρει δυσκολίες εξαιτίας των διαφορετικών προτεραιοτήτων που έχουν τα δύο αυτά ζώδια, στη ζωή. Η υπομονή είναι αρετή του Αιγόκερου, αλλά δεν ταιριάζει καθόλου στους γοργούς ρυθμούς του Διδύμου. Επίσης την ανάγκη του Αιγόκερου να θριαμβεύσει σε κάθε πεδίο, μπορεί να αποδειχτεί αδύνατον να την ανεχτεί ο Δίδυμος. Σίγουρα όμως τίποτα δύσκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ακατόρθωτο. Με συμβιβασμό και σεβασμό στις προτεραιότητες του συντρόφου τους, τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να κάνουν την ένωση ευτυχισμένη.

Δίδυμοι με Υδροχόο : Η ιδανική ένωση. Ο ανθρωπιστής Υδροχόος που νοιάζεται για τους άλλους, βρίσκει το τέλειο ταίρι στο πρόσωπο των Διδύμων. Ο Υδροχόος όπως και οι Δίδυμοι είναι γεμάτος εκπλήξεις και του αρέσει η αλλαγή και η ποικιλία. Αυτό ταιριάζει απόλυτα με τη προσωπικότητα των Διδύμων.

Δίδυμοι με Ιχθείς : Η σχέση μεταξύ τους εγκυμονεί κινδύνους για την ελευθερία του Διδύμου. Για να επιτύχει, οι Δίδυμοι θα πρέπει να ξεχάσουν τα ενδιαφέροντα τους και να αφοσιωθούν με τη ψυχή και το σώμα στον ευαίσθητο και φιλύποπτο Ιχθύ σύντροφο τους.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου