Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου) : Με λίγα λόγια



ΠροτερήματαΕλαττώματα
ΠρόσχαροςΙδιοτελής
Καλός στην επικοινωνίαΑνυπόμονος, νευρικός, αεικίνητος
Περίεργος / ΕξεταστικόςΜπερδεμένη προσωπικότητα
ΕυέλικτοςΔύσκολο να είναι ακριβής

  • Ημερομηνία Γέννησης: 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου
  • Σύμβολο: Δίδυμα παιδιά
  • Κυρίαρχος Πλανήτης: Ερμής
  • Ποιότητα: Μεταβλητή
  • Στοιχείο: Αέρας
  • Βασικές Γνώρισμα: Σκέφτομαι
  • Πλησιέστερο Μέταλλο: Quicksilver
  • Τυχερή Ημέρα: Τετάρτη
  • Τυχερά Χρώματα: κίτρινο του κρόκου και μπλε azure
  • Τυχερές Πέτρες: Τοπάζι, Αχάτης και Aquamarine
  • Τυχερά Λουλούδια: Αζαλέες και Λίλιουμ

Το ζώδιο των Διδύμων, θεωρείται ότι είναι το παιδί του ζωδιακού κύκλου. Ακριβώς όπως το σύμβολό του, ένας Δίδυμος θα έχει πάντα δύο διαφορετικές πλευρές στην προσωπικότητά του. Αλλάζει τη γνώμη του πολύ γρήγορα, μαζί με τα ρούχα του, τη δουλειά του, τη ζωή την αγάπη του ή ακόμα και την κατοικία του. Κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή. Αυτό σημαίνει ότι οι Δίδυμοι τείνουν να βαριούνται πάρα πολύ γρήγορα και να χρειάζονται καινούργια πράγματα για να τονώνονται κάθε λίγο και λιγάκι. Φαίνονται να είναι περιτριγυρισμένοι από μια νευρική και σπινθηροβόλα ενέργεια και κυρίως μιλούν άπταιστα και γρήγορα.

Η έλλειψη υπομονής είναι ένα από τα πιο διακριτά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των Διδύμων. Μπορούν να είναι ιδιαίτερα ανυπόμονοι με ανθρώπους οι οποίοι είτε δεν είναι έτοιμοι να κινηθούν καθόλου ή εκείνους που δεν είναι σε θέση να τους διεγείρουν πνευματικά. Ένας τυπικός Δίδυμος είναι πολύ φιλικός και θεωρεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κολλήσει σε κάτι για πολύ καιρό, χώρος ή ιδέα. Είναι καλύτερα να μην αρχίσετε μια επιχειρηματολογία με ένα Δίδυμο. Ο ίδιος μπορεί να μιλήσει μέσα και έξω από κάθε κατάσταση πολύ εύκολα. Οι Δίδυμοι έχουν πάντα έναν τρόπο με τις λέξεις και θα τις περισσότερες φορές, θα αναδειχθούν νικητές σε ένα επιχείρημα.

Είναι έξυπνος, απότομος και ευφυής, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά αστείος κατά καιρούς. Οι περισσότεροι από τους Δίδυμους τείνουν να κοιτάνε νεότερα άτομα από την ηλικία τους. Είναι πολύ γρήγοροι στα πόδια τους, είναι εδώ τη μια στιγμή και κάπου αλλού την επόμενη. Αγαπούν τις εκπλήξεις, ειδικά όταν αφορούν μια σχέση αγάπης. Η δυαδικότητα των Διδύμων τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα. Ωστόσο, οι ρουτίνες τους κάνει να αισθάνονται φυλακισμένοι. Η σκληρή εργασία και η μονοτονία μπορεί εύκολα να τους καταβάλλει. Η ακρίβεια δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των Διδύμων.

Ένας Δίδυμος αργοπορεί , πιο συχνά από ότι είναι συνεπής, γιατί συνήθως κάτι του κέντρισε το ενδιαφέρον στο δρόμο. Είναι εξαιρετικά ανήσυχος και είναι πάντα σε αναζήτηση κάποιων νέων ενθουσιασμών και αλλαγών. Έχει την ενοχλητική συνήθεια να προτείνει κάποιες ιδέες για τους υπόλοιπους και στη συνέχεια να  αλλάζει άποψη. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να μην υποχωρήσουν στα πειστικά επιχειρήματα του Δίδυμου. Ένας Δίδυμος έχει την ιδιότυπη ανάγκη να μην αποκαλύπτει τα πραγματικά κίνητρά του, κάνοντάς τον τέλειο υποψήφιο για την πολιτική.

Ασχολείται επίσης πάρα πολύ με το γράψιμο, που αφορά τα πάντα εκτός από τον εαυτό του. Ωστόσο, μισεί να απαντά σε προσωπικές επιστολές και προσπαθεί να το αναβάλει για όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Αυτό προκύπτει από την απροθυμία του να γίνουν αντιληπτές οι απόψεις του, γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να μείνει για πάντα σε αυτές. Η δέσμευση είναι κάτι που οι περισσότεροι Δίδυμοι τους κάνει να απομακρύνονται. Επίσης, προτιμούν να ηγούνται μιας ιδεαλιστικής ζωής, στην οποία προσπαθούν να μείνουν όσο πιο μακριά γίνεται από το ψέμα. Ωστόσο, μπορούν να είναι οι τέλειοι απατεώνες, αν θέλουν, χωρίς ποτέ να τους πιάσουν.

Δεδομένου ότι ο εγκέφαλος ενός Διδύμου κάνει πάντα υπερωρίες, χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση και ύπνο από τους άλλους. Άκρως ευφάνταστος, έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα έξω για κάτι περισσότερο. Η φράση «το χορτάρι είναι πιο πράσινο στην άλλη πλευρά» ταιριάζει απόλυτα στους Διδύμους. Ζητούν πάντα τα πιο πράσινα λιβάδια, το λαμπρότερο αστέρι και τον πιο γαλανό ουρανό. Είναι πολυτάλαντοι, έχουν μια εξαιρετικά καλή αίσθηση του χιούμορ και είναι διακριτικοί και διπλωμάτες. Ωστόσο, παρουσιάζουν έλλειψη υπομονής και επιμονής. Οι Δίδυμοι δεν πρόκειται ποτέ να εκφράσουν τα βαθιά τους συναισθήματα σε κανέναν και βαριούνται πολύ γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου